Hiukkasanturit

Pegasorin hiukkasanturit mahdollistavat hiukkaspitoisuuden ja hiukkaskoon tarkan ja reaaliaikaisen monitoroinnin. Antureihimme on suunniteltu laajat tiedonsiirto-ominaisuudet, ja ne ovat helposti integroitavissa osaksi suurempiakin teollisia järjestelmiä. Pegasorin mittausteknologia ja hiukkasanturit ovat saatavilla sekä valmiina ratkaisuina että lisenssisopimuksin asiakkaan tarpeista riippuen.

OEM-teknologiakumppanuusohjelmamme kautta kumppanimme saavat asiantuntevaan tukea ja huipputekniikkaa hiukkasten mittamiseen. Olemme aktiivisesti mukana ja tukena koko integrointiprosessin ajan. Aluksi kartoitamme teknologiamme sopivuuden järjestelmääsi sekä autamme varmistamaan optimaaliset käyttöolosuhteet parhaan toiminnan takaamiseksi. Tarvittaessa autamme myös lopputuotteeseen liittyvässä tutkimus- ja kehitystyössä. Hiukkasantureihimme sisältyy erilaisia tiedonsiirtovaihtoehtoja, ja tarvittaessa voimme räätälöidä myös tarpeisiisi sopivan tiedonsiirtoliittymän. Asiantunteva tutkimus- ja kehitystyötiimimme on apunasi kumppanuuden kaikissa eri vaiheissa.


PPS-G2 Hiukkasanturi

Uuden sukupolven Pegasor-hiukkasanturi PPS-G2 on nyt saatavana erinomaisella vasteajalla ja useilla valinnaisilla ominaisuuksilla OEM-integrointia varten. Anturin reaaliaikainen tunnistus jopa 10 nm:iin asti.