Pegasor Airam

Pegasor Airam on ulkoilmassa esiintyvien ultrapienten hiukkasten monitorointiin tarkoitettu mittalaite. Airamin toiminta perustuu Pegasor PPS-G2 -hiukkasanturiin, joka tarjoaa reaaliaikaista ja tarkkaa tietoa hiukkasten lukumäärästä (PN), hiukkasten keuhkodeposoituvasta pinta-alasta (LDSA), hiukkasten massasta (PM) ja hiukkasten koosta. Maailman terveysjärjestö WHO on suositellut ultrapienten hiukkasten pitoisuuksien seurantaa (Global Air Quality Guidelines 2021) ja Airam soveltuu erinomaisesti käytettäväksi perinteisten PM10 ja PM2.5 mittareiden rinnalle kattavan ilmanlaadun seurantaan.

PPS-G2-hiukkasanturin toiminta perustuu ainutlaatuiseen ja patentoituun teknologiaan, jossa yhdistyy hiukkasten diffuusiovarautuminen ja pakenevan virran mittaaminen. Tällä menetelmällä hiukkaset voidaan mitata keräämättä niitä laitteen sisään, jolloin puhdistus- ja huoltovälit pysyvät erittäin pitkinä. Ilmanlaadun seurantasovelluksissa huoltoväli voi olla jopa vuosia. Pegasor Airam on varustettu laajalla itsediagnostiikalla ja laitteen suojana on säänkestävää suojakotelo. Laiteeseen sisältyy anturin lämmitin kondenssiveden muodostumisen estämiseksi, integroitu pumppu ja tarvittavat suodattimet. Mittausdata tallennetaan laitteeseen asennetulle USB-tikulle tai Ethernet-yhteydellä etäsijaintiin. Lisäksi saatavilla on valinnainen pilvipohjainen datapalvelu etäkäyttöä ja tiedon tallennusta varten.

Ominaisuudet

Jatkuva ja reaaliaikainen UFP-seuranta

  • PN-, LDSA-, PM- ja hiukkaskoon mittaus samassa järjestelmässä
  • Helppokäyttöinen ”plug and play”-malli
  • USB tallennus, Ethernet-yhteys Modbus-tiedonsiirrolla
  • Pilvipalvelu datan etävalvontaan ja -hallintaan

Helppo käyttää ja huoltaa

  • Ainutlaatuinen läpivirtausrakenne takaa pitkäaikaisen ja huoltovapaan käytön
  • Ei vaihdettavia suodattimia eikä käyttönesteitä
  • Ei liikkuvia osia, vankka ja luotettava rakenne

Tieteellisesti todistettu suorituskyky

  • Laaja dynaaminen mittausalue
  • Havaitsee terveydelle haitallisimmat pienhiukkaset
  • Toistuva, lineaarinen ja tehokas

Pegasor pilvipalvelu

Pegasor Cloud Portal on verkkopalvelu, jonka avulla voit seurata etänä yhden tai useamman Airam- tai Airin-mittalaitteen lähettämää mittausdataa ja laitteen toimintaa. Pilvipalvelun kautta voi helposti valvoa mitattua dataa, laitteiden toimintaa sekä luoda raportteja tarkempaa analysointia varten. Pegasor Cloud Portaliin voidaan liittää samanaikaisesti useita laitteita.

Air quality cloud service

Lataa

Lataa tästä Pegasor Airam-esite