Yritys

Pegasor on kotimainen yritys, joka kehittää ja valmistaa huippuluokan teknologiaa ultrapienten hiukkasten ja nanohiukkasten mittaamiseen. Innovatiiviset tuotteemme tarjoavat tarkkoja, kestäviä ja nopeita ratkaisuja useille eri sovellusaloille aina päästö- ja pakokaasumittauksista ilmanlaadun valvontaan.

Pegasor perustettiin vuonna 2008 tavoitteenaan luoda käyttäjäystävällisiä hiukkasantureita teollisuuden tarpeisiin ja OEM-integrointiin. Nykyään tuotevalikoimaamme kuuluu sekä itsenäisesti toimivia mittalaitteita että saumattomasti OEM-järjestelmiin integroitavia hiukkasantureita. Tuotteet on suunniteltu kestämään myös haastavimmissa olosuhteissa ja niissä on monipuolisesti ominaisuuksia erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Markkinoilla on jo tuhansia toimitettuja laitteita ja pystymme takaamaan tuotteiden saatavuuden sekä nopeat toimitusajat myös jatkossa!

Huippuluokan asiantuntijat käytettävissänne

Innovaatiomme taustalla on vankka asiantuntemus aerosolifysiikasta ja hiukkasmittaustekniikasta. Olemme omistautuneet tutkimus- ja kehitysyölle saavuttaaksemme käyttäjäystävällisiä, kustannustehokkaita ja skaalautuvia ratkaisuja ultrapienten hiukkasten mittaamiseen. Pegasorin tuotteet ovat luotettavia, tarkkoja ja kestäviä. Lisäksi tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja vaativat vain vähäistä huoltoa. OEM-kumppanimme voivat integroida hiukkasanturit omiin tarpeisiinsa sopiviksi ja Pegasorin asiantuntijatiimi on käytettävissä koko prosessin ajan. Pegasor-teknologia on saatavilla sekä valmiina laiteratkaisuina että lisenssisopimuksia hyödyntäen.

Pegasor teknologia

Pegasorin patentoitu mittausteknologia mahdollistaa ultrapienten hiukkasten ja nanohiukkasten reaali-aikaisen monitoroinnin. Pegasorin tuotteiden ominaissuuksia ovat mm.:

  • Erinomainen tarkkuus ja nopeus: Luotettavia tuloksia myös haastavissa olosuhteissa.
  • Monipuoliset sovellukset: Ilmanlaadun seuranta, päästöjen analysointi sekä tutkimus- ja kehitystyön edistäminen.
  • Asiakaskeskeiset ratkaisut: Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja hyödynnämme saatua palautetta tuotekehityksessämme.
  • Saumaton integrointi: Integroitavat laitteet voidaan helposti liittää olemassa oleviin järjestelmiin.
  • Kestävä kehitys: Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme puhtaamman ilman ja terveemmän planeetan luomisessa.

Pegasorin yhteistyökumppanit

Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella, mutta toimimme maailmanlaajuisesti jälleenmyyjä- ja kumppaniverkostomme kautta. Vuodesta 2021 lähtien Pegasor on ollut olennainen osa ranskalaista Capelec-konsernia, joka on erikoistunut ajoneuvojen määräaikaistarkastuslaitteisiin (PTI). Capelecilla on pitkä historia alalla sekä vahvat kaupalliset kyvyt, Pegasorilla puolestaan vankka asiantuntijuus aerosolifysiikassa ja hiukkasmittaustekniikassa. Tämä ainutlaatuinen yhteistyö mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ultrapienten hiukkasten ja nanohiukkasten mittaamiseen erilaisissa ympäristöissä!

Pegasorin tuotteita on käytetty menestyksekkäästi useissa yhteisohjelmissa, joissa ovat Pegasorin lisäksi toimineet sekä akateemiset kumppanit että teollisuusuuden asiantuntijat. Vuosien aikana olemme osallistuneet esimerkiksi seuraaviin ohjelmiin:

Lataa

Lataa tästä Pegasor-tuotekatalogi (englanniksi)