Pegasor PPS-G2 hiukkasanturi

Pegasor PPS-G2 on uuden sukupolven hiukkasanturi, joka mahdollistaa hiukkaspitoisuuden ja hiukkaskoon reaaliaikaisen seurannan. PPS-G2 anturi on alunperin kehitetty ajoneuvojen päästömittauksia varten, ja nyt sitä voidaan hyödyntää monenlaisiin teollisuuden mittaus- ja seurantasovelluksiin, joissa vaaditaan luotettavuutta, tarkkuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Pegasor PPS-G2 on suunniteltu erityisesti OEM-sovelluksiin ja siksi anturissa on useita tiedonsiirto- ja integrointiominaisuuksia, joita voidaan muokata asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan. Pegasor on toimittanut markkinoille jo tuhansia hiukkasantureita ja voimme siis taata saatavuuden sekä toimitukset myös suuremmissa erissä!

Pegasorin patentoitu PPS-G2-hiukkasanturi yhdistää hiukkasten diffuusiovaraamisen ja pakenevan virran mittaamisen, mikä mahdollistaa ultrapienten hiukkaspitoisuuksien luotettavan ja tarkan seurannan. Pegason hiukkasanturissa mitattava hiukkasnäyte virtaa anturin läpi niin, että hiukkasia ei kerätä anturin sisälle missän mittaamisen vaiheessa. Tämä ainutlaatuinen toimintaperiaate mahdollistaa pitkät huoltovälit myös korkean pitoisuuden mittauksissa kuten erilaisissa päästömittauksissa. PPS-G2-hiukkasanturi mittaa hiukkasten lukumäärän (PN), hiukkasten keuhkodeposoituvan pinta-alan (LDSA) sekä hiukkasten massapitoisuuden (PM). Lisäksi se antaa tietoa mitattujen hiukkasten mediaanikoosta – ja kaikki tämä vain yhdellä anturilla!

Pegasor PPS-G2 on kestävä ja luotettava valinta monenlaisiin mittaussovelluksiin. Anturi voidaan myös lämmittää, jotta hiukkaset voitaisiin mitata suoraan myös korkeista lämpötiloista. Hiukkasanturi vaatii vain minimaalista huoltoa ja sisäänrakennettu itsediagnostiikka varmistaa sekä luotettavat tulokset että käyttömukavuuden – anturi ei nimittäin vaadi käyttäjältä toimenpiteitä tai huomiota käytön aikana!

Kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta PPS-G2-hiukkasanturi on ihanteellinen valinta ultrapienten hiukkasten monitorointiin – myös vaativimmissa ympäristöissä ja olosuhteissa!

PPS-G2 ominaisuudet

 • PN-, LDSA-, PM-pitoisuuden ja hiukkaskoon mittaus.
 • Yksinkertainen ja kestävä rakenne.
 • Läpivirtausrakenne: Ei tukkeutumisongelmia, pitkät huoltovälit.
 • Nopea vasteaika: 0,2 sekuntia.
 • Laimennusta ei tarvita: Suora mittaus myös kuumasta näytteestä.
  • Lämmitysmahdollisuus: Anturin lämmitys jopa 200 °C:een kondensoitumisen estämiseksi.
  • Integroitava haihtuvien hiukkasten poistoyksikkö (VPR): Valinnainen lisäominaisuus.
 • Helppo OEM-integrointi: Saatavilla erilaisia datakommunikointivaihtoehtoja.
 • Laaja itsediagnostiikkajärjestelmä: Lisää luotettavuutta.
 • Laaja dynaaminen mittausalue: Sopii erilaisiin hiukkasmittaussovelluksiin.
 • Herkkä mittausmenetelmä: Pienien pitoisuuksien mittaamiseen.

PPS-G2 sovellukset

Pegasor PPS G2-hiukkasanturi on tällä hetkellä Euroopan johtava ajoneuvojen määräaikaiskatsastuksiin (PN-PTI) soveltuva ratkaisu. Se täyttää kaikki lainsäädännössä asetetut vaatimukset ja useat Euroopan sääntelyviranomaiset ovat hyväksyneet sen NPTI-testauksiin. Lisätietoja kokonaisesta PTI-testauslaitteistosta Pegasor Particle Counter PPC -esitteestä.

Pegasor PPS-G2 -anturi soveltuu PTI-sovellusten lisäksi erinomaisesti useisiin muihin UFP (ultrafine particle) -mittaussovelluksiin. Näitä ovat esimerkiksi:

 • Moottorin ja jälkikäsittelylaitteiden kehitys
 • Moottorilaboratoriot ja siirrettävät päästömittauslaitteet (PEMS, RDE-sovellukset)
 • Savukaasupäästöjen valvonta
 • Ulkoilman laadun seuranta Maailman terveysjärjestön (WHO) suositusten mukaisesti
 • Sisäilman laadun seuranta mm. työterveyshuollon tarpeisiin

PPS-G2 OEM-integrointiin

PPS-G2 -hiukkasanturi voidaan integroida saumattomasti erilaisiin järjestelmiin. Anturissa on jo useita tiedonsiirtomahdollisuuksia, mutta tarvittaessa kehitystiimimme räätälöi asiakkaan erityistarpeisiin sopivan liittymän. Pegasorin sensoriteknologiaa on saatavilla joko valmiina ratkaisuina tai lisensointisopimusten kautta.

Lataa esite

Lataa tästä Pegasor PPS-G2 esite